Jean Le Just kittenbeleid, Maine coon kitten informatie,  kittenovereenkomst,  prijs van een Maine Coon kitten.

Jean Le Just is een serieuze Maine Coon Cattery gevestigd in Rozenburg Zuid-Holland.

Jean Le Just is een liefhebber hobby cattery en fokt met Maine Coon katten uit liefhebberij. De ouders van de kitten worden getest om de koper te garanderen dat het kitten dat zij/hij koopt in elk geval van ouders afkomstig zijn om erfelijke aandoeningen zoveel mogelijk uit te sluiten. De testen die onze dieren onder gaan zijn, FIV/FELF ( kattenaids, kattenleukemie ), Patella Luxatie ( knie gewricht ), echo HCM/PKD ( hart en nierafwijkingen ), al onze katten hebben bloed groep A.

Onze kittens groeien op in ons gezin, andere katten en hond.

Ze krijgen hier veel liefde en aandacht en worden goed gesocialiseerd.

Bij voorkeur plaatsen wij kittens bij mensen die al een huisdier hebben zoals een hond of kat.

Een Maine Coon is een sociaal dier, die geen 5 werkdagen per week alleen thuis kan zijn zonder mensen of speelkameraadje om zich heen.

Ik breng de dieren altijd persoonlijk naar de nieuwe eigenaar zodat ik weet waar het kitten terecht komt en weg kan gaan met een goed gevoel.

Kitten mogen pas naar het nieuwe baasje toe indien ze 13 a 15 weken oud zijn. Ze hebben dan al hun inentingen gehad en zijn diverse malen ontvlooid en ontwormd.

U krijgt tesamen met de kitten een originele stamboom van de NVvK; een Europees dierenpaspoort; gezondheidsverklaring; chipbewijs. Ook krijgt u een samengestelde map mee waarin kopie documenten zitten van de medische testgegevens van de ouders.

Om een beetje inzicht te geven van een Maine Coon nestje welke kosten vooraf gaan aan het kunnen laten verhuizen van een verantwoord gefokt Maine Coon kitten staat hieronder een overzicht van de te maken kosten voor een cattery fokker.

Kittenovereenkomst

Onze Jean Le Just kittens verhuizen volgens ons kittenbeleid met een kittenovereenkomst die door beide partijen nageleefd dient te worden. Een kittenovereenkomst bied voor zowel u, de fokker als voor het kitten bepaalde zekerheden en garanties. Wij houden ons aan onze afspraken en dat verwachten we ook van onze kittenkopers. Wij hebben het beste voor met onze kittens en willen dan ook dat ze heel goed terecht komen bij hun nieuwe baasjes, waar ze met veel liefde mogen opgroeien en oud mogen worden. Wij stellen het zeer op prijs om na de verhuizing nog eens te horen hoe het met de verdere ontwikkeling van het kitten gaat.

Voor informatie of vragen mag u natuurlijk altijd bellen 06-45522690 of mailen.

Wanneer u interesse heeft in een van onze kittens bent u van harte welkom om vrij blijvend te informeren via mail of telefoon. Zet daarin aub wat informatie over de gezinssituatie, heeft u interesse in een poes of kater, wilt u met het dier fokken ( 1x een nestje is ook fokken ! ) heeft u nog andere dieren, vertel iets over u zelf. Wij zouden het fijn vinden als u een telefoon nummer achter laat, zodat we weten dat u serieuze bedoelingen heeft.